2011'den beri hayatımızda
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 2011 yılından beri uyguladığı Ulusal Kulüp Lisansı kriterleri kapsamında kulüplerden 'Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterler' hakkında kapsamlı dosyalar isteniyor. Bunları tamamlayamayan kulüpler -30 ila -3 arasında puan silme cezalarına çarptırılıyor.
Kulüp ikinci başvuruda
Puan silme cezasını bu sene almak istemeyen Siyah-Kırmızılı kulüpte hem yönetim kurulu üyeleri hem de başta Muhasebe Müdürü Gökay Mehmet Şahin olmak üzere muhasebe departmanı yoğun bir mesaide. Yapılan ilk başvuru sonrası TFF kulüplere 30 gün eksiklerini tamamlama hakkı tanımıştı. Bunun akabinde ortaya çıkan eksikler için TFF bu kez 60 gün hak tanıdı. Eskişehirspor muhasebe departmanı bu ayın sonuna kadar eksikleri tamamlamak zorunda.
Bayramda ekstra mesai
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Ulusal Kulüp Lisansı konusuna önem veren Eskişehirspor'da muhasebe departmanının bayramda da mesai yapacağı öğrenildi. Temmuz ayının sonuna kadar eksikleri gidermek için çalışacak olan muhasebe departmanı daha sonra TFF'ye ikinci başvuruyu yapacak.
Bizzat elden teslim edecek
Temmuz ayı sonunda eksiklerin giderilmesi sonrası Eskişehirspor Kulübü Muhasebe Müdürü Gökay Mehmet Şahin'in İstanbul'a gidip evrakları bizzat elden TFF yetkililerine teslim edeceği öğrenildi. Evrakların tesliminden sonra kurul toplanıp 45 gün içinde nihai kararı verecek. Eskişehirspor'un yeni sezona puan silme cezası ile başlayıp başlamayacağı kurul kararında belli olacak.
Editör: TE Bilisim