LÖSEV hizmet binasında bağışlanan kırmızı et dağıtımının dün itibariyle başlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan LÖSEV Eskişehir Halkla İlişkiler Sorumlusu Yasemin Durukan, 'Lösemili çocuklar ve onko hastaları tedavi boyunca proteinden yüksek ve sağlıklı beslenebilsin diye et ve et ürünleri dağıtımlarına yıl boyunca devam ediyoruz' dedi.
12 AY SÜRÜYOR
'Bu yıl hedef büyüten LÖSEV'in 2020 yılı hedefi 65 bin kez bu dağıtımı gerçekleştirmek' diyen Durukan, 'Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. Et dağıtım desteklerini dokuz ilde bulunan LÖSEV şubelerinin aynı sıra Türkiye genelindeki ev ziyaretlerinde ve anlaşmalı marketlerden ulaştıran LÖSEV, yıl boyunca ailelerin düzenli olarak et ve et ürünleri yemesini sağlıyor. Kurban bayramında LÖSEV aldığı kurban vekaletlerini yıl boyunca ihtiyacı olan ailelere eşit ve adil şekilde dağıtılıyor' diye konuştu.
STANT AÇILDI
LÖSEV Eskişehir Ofisinde düzenlenen organizasyonla Eskişehir'de yaşayan ve LÖSEV'e kayıtlı olan ailelere taze et ve et ürünleri dağıtımı dün itibariyle başladı. Durukan, bugün Kanatlı ve ESPARK önünde kurban bağışlarını kabul etmek için stant açacaklarını da sözlerine ekledi. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim