Profesyonelce yönetilmedi
'Şu an tablo iyi değil' diyen Kurt, 'Bin üyesi olan kulüp 200 kişiyle kongre yapıyor. Geçmişte ne yaptık ki Eskişehirspor bu hale geldi. Kendimizi sorgulamamız lazım. Yönetim anlamında geldiğimiz nokta belli. Her kongrede acele yönetimler oluştu. Günü kurtarmaya çalışan yönetimler göreve geldi. Uzun vadeli ve şehri kucaklayan bir yönetim oluşmadı. Eskişehirspor profesyonel bir kulüp gibi yönetilmedi' şeklinde konuştu.

Ertelenmesi isteniyor
Başkan Kurt, 'Hiç kimse kurtuluş reçetesi için yan yana gelmedi. Kulüp için belki sonun başlangıcını yaşıyoruz. 5 aydır Eskişehirspor iyi yönetilmedi. Osman Taş bir kez daha düşünmesi lazım. Şehrin Osman Taş ve yönetimine güven sorunu var. Bunu nasıl aşarızı düşünmemiz lazım. Kongrenin 1 haftada ertelenmesi isteniyor. Bunu daha öncede yaşadık sonra günü kurtarmaya çalışan yönetimler oluştu' ifadelerini kullandı.

Böyle yöneticilik olmaz
'Yönetimi sıkıntı olan kulüpte sportif başarı olmaz' diyen Kurt, 'Yöneticilik yapmış kişiler gelsin burada konuşsun. Eskişehirspor yönetime girmek ciddi bir iştir. Yöneticiler cebinden para çıkartıp bulamıyorsa para bulmaya çalışsın. Tek başına başkan yürütmeye çalışıyor kulübü. Böyle yöneticilik olmaz. Güven veren bir yönetim yaparsak Eskişehirliler buna katkı sunar. Önemli olan güvenilir bir yönetim oluşması' dedi.

Editör: TE Bilisim