Kampanyaya destek hızlandı
Eskişehirspor Kulübü Mustafa Akgören'in geçtiğiniz hafta içinde açıkladığı 10.000 kişi 1965 TL Kurtuluş Kuruluşta kampanyasına söz verdiği üzere tesislere gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 10 kişi ile bağış yaptı. Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte bağış yapan isimler; Adnan Evren Olcay, Cemal Yüksel, İrfan Kılıç, Nihat Çuhadar, Hüdai Doğu, Erol Uluçay, Emre Genç, Erkan Pekdemir ve Tuna Kiremitçi'ye, desteklerinden dolayı Başkan Akgören teşekkür etti.
Körler ve Birsen de katıldı
Ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ise tesislere Belediye heyetiyle birlikte gelerek, temsil etmiş olduğu 34 oda adına bağış sözü verdi ve odalar nezdinde gruplar kurularak kampanyayı daha çok kişiye taşımak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Eskişehirli ses sanatçısı ve kulübe geçmişten bu yana maddi ve manevi destek veren Mithat Körler de Eskişehirspor için Kurtuluş Kuruluşta diyerek kampanyaya destek verdi.
Dosyaların günü doluyor
Başkan Mustafa Akgören, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu; 'Basın toplantısını yaptıktan sonra destekler yağmaya başladı. Çok fazla telefon aldık. Ancak İdlib'te yaşanan acı olay sonrası hepimiz kahrolduk. Ülkemizin başı sağ olsun. Çok acılıyız, çok üzgünüz. Bu olay yaşandıktan sonra açıkçası kampanya hiçbir birimizin umurunda olmadı. Bir gerçek var dosyaların günü doluyor. Yabancı futbolcuya, 'Ülkemizde böyle bir acı oldu. Kampanyamız durdu' desen anlamaz. Para toplayamazsak adamın umurunda değil.'
'Her zaman yanımızda oluyor'
Baaşkan Kazım Kurt'ta teşekkür eden Mustafa Akgören, 'Sağ olsun Kazım abi her zaman yanımızda oluyor. O ben kampanyayı başlattığımda mesaj atmıştı. Şimdide yanımıza geldi ve maddi destekte bulundu. Artık bu kulübün kurtuluşu için bir araya gelmeliyiz. Bu kampanyaya destek verilirse inanın FIFA'daki yabancı oyunculara olan borcumuzu bitiririz. Ben bugün bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun' ifadelerine yer verdi.
'Herkesin desteği gerekiyor'
Daha sonra konuşan Odunpazarı Başkanı Kazım Kurt ise, 'Yönetimimizin başlattığı kampanyaya destek vermek istedik. Bu kulüp hepimizin. Herkesin destek olması gerekiyor. Biz yensek de yenilsek de Eskişehirsporluyuz. Bu kampanyanın ilgi göreceğini ve Eskişehirspor'u kurtuluşa eriştireceğine inanıyorum' ifadelerine yer vererek kulübe maddi destekte bulundu.
Editör: TE Bilisim