Etkili başladı
Normal sezonun son maçına etkili başlayan Nesine.com Eskişehir Basket, ilk hücumu iyi değerlendirdi. Marshall'ın pota altına girerek attığı 2 sayılık atışla Dev Adamlar sayı perdesini açtı. İlerleyen dakikalarda gerek hücumda gerekse de savunmada oldukça güzel bir oyun sergileyen temsilcimiz başarılı 3 sayılık atışlarla oyunun hakimiyetini elinde tuttu. Potanın Şimşekleri ilk çeyreği 25-29'luk skorla önde bitirdi.

Vites düşürmedi
İkinci çeyrekte vites düşürmeyen Siyah-Kırmızılı ekip Troy Gillenwater ve Buğrahan Tuncer'le dış atışlarda başarılı olunca farkı açmaya başladı. Periyotta fark bir ara 12'ye kadar çıktı. İsmail Kerem Gülmez, Cihan Mumcuoğulları ve Efekan Coşar bu periyotta süre alırken, İsmail Kerem'in çabası tribünlerden alkış topladı. Devler, üstün oynadığı periyodu 56-41 önde kapatarak soyunma odasına üstün girdi.

Ligi 2'nci bitirdi
Karşılaşmanın üçüncü periyodunda daha az süre alan isimlere şans veren Amerikalı Koç Brad Greenberg, Play-Off'lar öncesi talebelerinin performansını görmüş oldu. Mehmet Fırat Alemdaroğlu bu periyotta parkedeydi. Üstün oyununu sürdüren temsilcimiz son çeyreğe 77-56 önde girdi. Karşılaşmanın son periyodunda frene basan Dev Adamlar maçı 93-80 kazanarak ligi Sakarya BŞB'nin ardından ikinci bitirdi.
Editör: TE Bilisim