95 imza lazım
Lige -6 puan silme cezasını önlemek için kulüp lisansını almak isteyen yönetimin karşısına büyük problemler çıkıyor. Başkan Akgören, 'Kulüp lisansı için büyük uğraş veriyoruz. Herkes kulübü çok sevdiğini, söyleyip iyi olmasını istiyor ancak arkasından para talep ediyor. Eski yönetimlere kinlenen insanlar var. Bize güvendiklerini söylüyorlar ancak paranın tamamını ödemeden imza vermeyenler çok fazla. Bu zamana kadar imza verdik de diyen çok kişi var. Kulüp lisansı için 95 imza lazım' diye konuştu.

Çözmeye çalışıyoruz
FIFA'daki dosyalar hakkında da açıklamalarda bulunan Akgören, 'Bokila, Kulach, Bienvenü, Odonkor ve birçok dosyadan yüzünden ceza gelebilir. Onları çözmeye çalışıyoruz. Herkes para istiyor. Transfer tahtasının açılması için 25 FIFA dosyasını çözmemiz gerekiyor. Toplamda 120 imza gerekiyor. Mucize lazım. Transferi açmak için en az 10 milyon lira lazım. Ayrıca 10 milyon FIFA dosyalarına ödeme yapmak gerekiyor. Yeni sezon transfer derken 40-50 milyon lazım. Ortada bir kuruş para yok' şeklinde konuştu.

Federasyon da belirsiz
Bir kaç gün süren İstanbul'daki görüşmeler hakkında da bilgi veren Akgören, 'İstanbul'da TFF ile görüştük. TFF'de belirsizlik hakim. Yayıncı kuruluşla sözleşme yenilenmedi. Yeni sezonun paraları ortaya çıkacak. Sağlık bakanlığı liglerin nasıl oynanacağı belirlemedi. TFF ile Sağlık Bakanlığı görüşecek. Bir fikir ortaya çıkacak. Liglerin başlaması 11 Eylül gibi görünür. 18 Eylül'e kalabilir. Takımı artık topluyoruz. Birinci etap kampını Eskişehir'de yapacağız, ikinci etabı da burada yapabiliriz' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim