Eksikleri gördüler
Kırmızı Şimşeklerde TFF 1.Lig'in 29'uncu haftasında oynanacak Erzurumspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Siyah Kırmızılı ekip, geçtiğimiz akşam bu hazırlıklar kapsamında kendi arasında çift kale maç yaptı. İki ayrı takıma bölünen Siyah Kırmızılı ekip hem eksiklerini görme fırsatı yakaladı hem de 2 buçuk aylık maç eksiğini gidermek için düğmeye basmış oldu.

Herkese şans tanıdı
Karşılaşma sonrası bilgi aldığımız Teknik Direktör Mustafa Özer verimli bir maç geçtiğini belirtti. Tüm futbolculara şans tanıyan Özer, 'İki buçuk aydır maç yapmıyoruz. Futbolcularımızın hem eksiklerini görmek istedik hem de maç temposunu yakalamalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda maçlarımızı sürdüreceğiz. Erzurum karşılaşmasına kadar maç eksiğini en aza indirmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.

İyi mücadele edeceklerdir
TFF 1. Lig'de kalan 6 haftada daha fazla genç oyunculara şans tanıyacağını yenileyen Özer, 'Bizim kurtuluşumuz altyapıda. Eskişehirspor kendi altyapısına güvenirse başarılı olur. Ben bu çocuklara inanıyorum. Bu takımı sırtlayacaklar. Kalan 6 haftada eminim ki daha fazla forma şansı vereceğimiz genç kardeşlerimiz iyi mücadele edecekler. Ligi sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyoruz' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim