Ağustos ayında çocuklara yönelik düzenlemiş olduğu Eğitici ve Tanıtıcı Çocuk Filmleri Gösterimi bu hafta da coşkuyla yapıldı. Şube lokalinde gerçekleşen etkinlikte, çocuklarla kahvaltı yapan Yönetim Kurulu üyeleri, film gösterimi sonrası, çocuklara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
Film sonu değerlendirme sohbeti ardından bir açıklama yapan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka ve Havalisi şubesi Sekreteri Hakan Şen, etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Şen, ''Çocukları mutlu görmek hem bizleri, hem üyelerimizi mutlu ediyor'' dedi.

Eti Maden Kırka Bor İşletmesi İşyeri Sendika Baş Temsilcisi ve aynı zaman da Şube Basın Eğitim Birimi Sorumlusu Uğur Yıldız ise konuşmasında ''Yaz dönemi çocuklarımıza sosyal aktivitelerde bulunma kararı almıştık. Ağustos ayında film gösterimi ile devam edecek. Eylül ayında doğa ve yeşil ile iç içe bir etkinlik planlıyoruz. Yine Eylül ayında işçi annelerimize yönelik bir film gösterimi yapacağız. Duyarlılık gösterip bu etkinliğe çocuklarını gönderen katılımını sağlayan bütün ailelerimize huzurunuzda teşekkür ediyor, desteklerini her zaman bekliyoruz'' dedi. (İHA)

Editör: TE Bilisim