Sevgili okurlar. ABD'yi ateşe atan olayların tüm geçmişinin kökeninde sadece sahte olduğu söylenen aslında daha sonra gerçek olduğu belirlenen 20 doların. Çıkması bu insanlığın kabullenmesinin mümkün olmadığı bir olay.
Terörist İsrail'in Filistinlilere reva gördüğü zulümde aynı türden kendilerinden başka hiçbir milleti insan kabul etmeyen bu zihniyet kendi yurttaşlarından bile katliama varacak kadar nefret uyandırdığına göre geleceğinin ne olacağı konusunda biz Müslümanları iyi düşündürmesi lazım burada kendi yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aramızda ki farkın anlaşılması bakımından bizlere daha iyi gelir düşüncesindeyim. Bir hac dönüşü cebimde 100 dolar kalmıştı onu da Mekke'de Türkiye ye eşya taşıyan kargocu bir Türk şoför den almıştım kuyumcu bir arkadaşıma uğrayıp bozdurmak istedim dükkan da kendisi yoktu yanında çalıştırdığı arkadaşa verdim karşılığında Türk parasını aldım. Ve dükkan dan ayrıldım aradan uzun bir zaman geçti bir öğle vakti çarşı cami ine giderken arkamdan bir seslenen oldu o çalışan arkadaştır dükkan sahibi de orada idi selamlaştık buyurun dedim. O zaman kuyumcu arkadaşımız hocam. Bu 100 doları sen i verdin dedi bende evet aylar evvel ben vermiştim dedim bende bir gün olur elbet rastlarız diye bunu beklettim bu 100 dolar sahte ama canın sağ olsun nasıl istersen öyle yap diye gayet sakin ve birazda mahcup tavırla 100 doları bana iade etti bende durumu kendisine anlattım. Ben bunun karşılığını size ödeyeyim dedim ben o günkü kurdan ödemek istedim kuyumcu arkadaşımız. Hocam sizin bir suçunuz yok ben o günkü kura bakayım ondan alayım dedi.
Burada şunu anlatmak istedim işte bir gayrimüslimle. Müslümanın arasında ki fark bu. ABD'deki bir polis 20 DOLAR parayı bahane edip aile reisi bir şahsı kendi vatandaşı olduğu halde sadece siyahi olmasından dolayı. Ölüyorum. Nefes alamıyorum dediği halde öldürüyor demek ki. Hayat İslam da bir polisin içinde ki kin ve nefret dünyanın en büyük ülke si sayılan bir devleti nerede ise yakıp yıktı. Allaha binlerce kere dua edelim ki böyle bir ülkede yaşamıyoruz. Muhtaç olanı sırtında taşıyan bir Emniyet topluluğuna sahibiz rabbime binlerce kere şükürler olsun. Kısaca hayat İslam da ve Türkiye de