Sevgili okurlar,
Kur'an-ı Kerim'in birçok yerinde 'Düşünmüyorlar mı?' geçer. Allah Teala diğer yarattıklarından farklı olarak en mükemmel şekilde yarattığı insanoğluna bir de akıl vermiş. Yapılanları, planları, hadiseleri, vakaları iyi ölçebilmeleri için bu aklı lütfi kereminden ihsan etmiş.
Şu günlerde olanları bir düşünecek olursak dünyanın jandarmasıyım diye tüm dünyaya meydan okuyan ABD ve onun mağrur başı dünyanın neresinde olursa olsun bir askerinin burnu bile kanasa tüm kara, hava ve deniz kuvvetlerini o aciz insanların adeta vahşi bir hayvan gibi saldırarak çoluk çocuk demeden kimsenin feryatlarına kulak vermeden anaları ağlatarak kendinden başkasına hayat hakkı tanımayarak bomba yağdırıp yerle bir ediyordun.
Kanlı terör örgütlerini sırf kuvvet gösterisi olsun diye binlerce tır dolusu silahlarla donatıyordun. Kendinin pis ve melun fikirlerini dünya kabul etmese bile kanun kural olarak kabul edip gariplerin yetimlerin masum yavruların yerlerini evlerini, yurtlarını işgal edip Yahudilerin oraya yerleştiriyorlardı ve ağızlarının kudurmuş köpüklerini zevkle sağa sola atıyorlardı.
Ne oldu ey Trump Yüce Allah sana görünmeyen bir zerre musallat etti. Bir günde binlerle ifade edilen ölümlere ulaştın nerede senin fantomların nerede senin 3000-5000 asker taşıyan denizdeki gemilerin? Nerede senin binlerce kilometre ye atabildiğin füzelerin?
Haydi göster gücünü yok et bu virüsü. Gücün yetiyor mu bir dene bakalım. 10000 kilometre uzaklara gönderdiğin askerlerine emir ver de yok etsinler. Haydi firavunu ufacık bir sineğe helak ettiren Yüce Mevla görünmeyen bir virüsü senin başına bela verip yerle bir etti. Tırlarla gönder silahları bırak da vatandaşlarını kurtarmaya çalışan sağlıkçılarına malzeme bile bulamıyorsun.
Ey modern firavun Trump, insan olman nedeniyle Allah sana akıl vermemiş mi biraz düşün. Bu katliamlardan vazgeç. En azından senin günahın yüzünden kavminin helak olmasın. Bırak mazlumlara katliamı da milletinin virüs katliamını önle yoksa dünyadaki cezan bu acaba kıyamette hesabı ne olacak.