Sevgili okurlar;
Yüzyıllık cumhuriyetimizin en büyük ve en kanlı darbe girişimini 15 Temmuz'da sözde Müslüman geçinip Müslümanları din istismarı ile söğüşleyen ve okul, banka, vs. gibi çeşitli dümenlerle soyan bir şebeke tarafından yapıldı. İçimizdeki ağzı dualı ve göğsünde iman dolu kahramanlar tarafından tankların altında ezilme riskine rağmen cumhurbaşkanımızın önderliğinde Allah'a binlerce şükürler olsun ki yüzlerce şehit verme pahasına da olsa şu cennet vatanımız kurtulmuş oldu.
Eğer başarılı olsaydılar vatan parsellenmiş paramparça olmuş belki de İngiliz, Fransız ve Yunan işgalinden daha beter hale gelecektik çünkü doğunun, batının hatta tüm vilayetlerin valisinden, müftüsüne en üst kademe den en alt kademeye kadar tüm idarecileri zaten belirlemişlerdi. Burada 2 şey benim kafamı yıllardır kurcalıyor. Bu iki konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
1'incisi FETÖ hiç okula gitmemiş bu kadar cahil bir insanın peşinden paşa olmuş, general olmuş, mastır yapmış, kendine göre mevkiinin en iyisi olmuş hiç araştırma yapmamış hiç şeksiz, şüphesiz el pençe divan durmuş, hatta ayıp olacak ama bir konuyu daha açıklayayım. 80 yaşına gelmiş bir ihtiyarın, çamaşırını alıp koklayan ve eşinin tüm itirazına karşın ona da koklatmaya çalışan nice okumuş, sapıklara rastladık; bu birincisi.
İkincisi ise istihbaratta belki de dünyanın en büyük ve en kuvvetli devletlerinden biriyiz buna rağmen yıllardır yapılan bunca hazırlıkları nasıl olup da göremediler, bilemediler haber alamadılar benim en garibime giden bu iki olayı hiç bir zaman çözemedim. Ki bu cumhurbaşkanının 24 saat en yakınındaki kişi bile yıllarca bilinemedi binlerce kişiden bir teki bile ser verdi sır vermedi. Bu nasıl bir örgüt ki kelleyi kessen ses çıkmıyor dünyada böyle bir başka örgüt bulmak mümkün değil. Allah bu uğurda can verenleri ebedi alemde Yüce Peygamberimize komşu eylesin. Bizleri de şefaatlerine nail eylesin.