Sevgili okurlar,
Yeryüzünde en büyük mucize yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'dir. Çünkü Kur'an-ı Kerim'de Yüce Allah, {siz Yahudi ve Hristiyanları gerçek dost zannetmeyin} buyuruyor.İşte son olaylar gösteriyor ki NATO'ya üyelik konusunda İsveç ve Finlandiya'yı jet hızıyla üye kabul etmeye hazır olan Avrupa bu ülkelerden hiçbir ön koşul istemezken Türkiye'yi 52 yıldır AB üyeliği için kapısında bekletiyor.
Hatta son haberlerde Almanya hemen imzayı bile atmış, ABD sanato meclisinde bizim bir ilimiz kadar ancak nüfusu olan ve AB'den dilendiği paralarla ayakta durmaya çalışan Yunanistan başbakanını ayakta alkışlaması ne ile izah edilebilir. Yunanistan ABD'ye ne gibi büyük bir kıyak yaptıda, ayakta alkışlıyorsunuz?Ama fikir başka, Türkiye gerek Avrupa gerekse ABD için ne büyük fedakarlıklarda bulunduğu tüm dünyaca bilindiği halde, onlar bırakın alkışlamayı teröristlere tonlarca silah yardımı yapmaya devam ediyor. Tek sebebi Türkiye'nin Müslüman bir ülke olması, onun için vatandaşlarımızın bu konuda çok uyanık olması gerekir.
Her konuda konu Türkiye olunca bütün engeller karşımıza çıkıyor demekki Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. Yüce Rabbim Türk milletinin kıyamete kadar yardımcısı olsun ve sonsuza kadar bizi korusun.