Sevgili okurlar,
Bir bayramı daha geride bıraktık.Bu arada yine trafik kazalarına kurbanlar verdik dedem rahmetli bizler gurbetten memleketimize dönerken, yavrum dikkatli olun bu kanlı bayram Allah bu milleti korusun diye dua ederdi.
Bayramda kamuoyunu meşgul eden bir konu da bir imamın doktorlarla ilgili söylemleri oldu.Yurt içinden hatta hac görevini yapmakta olan Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'tan bile kendi görevlisine kınama geldi ve soruşturma bitene kadar o imam görevden uzaklaştırıldı ve işin gereği de zaten bu olmalıydı.
Bilindiği gibi cuma günleri imamların hutbede okuyacakları konular günün ehemmiyetine göre başkanlıkça hazırlanır ve tüm görevliler onu hutbede halka okurlar.Bu imam efendi nedendir bilinmez gaza gelip verip veriştirmiş.Hızını alamayıp doktoru öldürmeye kadar işi ileri götürmüş.Halbuki o anda işgal ettiği o makam hoşgörü Peygamberi Hz. Muhammed AS'nın makamıdır.Orada cuma namazı için mabede gelen cemaate vurun, kırın, asın, kesin demek öncelikle Yüce İslam peygamberinin gönderiliş ve yaşam tarzına da tamamen zıttır.Amcasının kalbini çıkarıp yiyen Hindu'yu bile bu acıya rağmen affetme büyüklüğünde bulunmuştur.Sana ne oluyor hoca efendi biraz daha sakin ve hoşgörülü ol çünkü işgal ettiğin yüce makam işte o peygamberin makamıdır.
Zaten Diyanet İşleri Başkanlığı gerekeni yapacaktır.Bu diğer görevli arkadaşlarımıza da emsal ve ibret vakası olsun inşallah bundan sonra Kabe'nin şubesi bu mabetlerde böyle nefret söylemleri vuku bulmaz.