Sevgili okurlar,
Bir milletin bir devletin yücelmesinde devlet adamlarının idarecilerin ve özellikle de bürokratlarının önemi inkar edilemez. Beni bir araştırma yapmam ve rapor sunmam için İstanbul'a göndermişlerdi. Yaklaşık 4 ay başarılı olmuş tüm büyük kuruluşları ziyaret ettim araştırdım ve şu kanaate vardım; bugün bırakın Türkiye'yi Türk şirketi olup da dünya çapında tanınmış bu kuruluşlar bir tek konuyu halletmişler o da adam konusu.
Her işin başına o işin ehlini getirerek kendisine teknoloji dahil tüm imkanları vermişler ve işlerine de karışmamışlar bu sayede çok büyük başarılar elde etmişler. Bir devletin halkının rahatı için ise başta devlet adamları olmak üzere mahalli idarecilerinin ve bürokratlarının katkısı inkar edilemez.
Bütün bunları şunun için örnek verdim Allah'a şükürler olsun ki gerçekten sağlık teşkilatımız akıllara durgunluk verecek şekilde destanlar yazıyor. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde şahit olduğum bir olay eskileri bilen bir insan olarak beni ve oradaki insanları çok mutlu etti. Bir hastanın olayı ilk bakıldığında çözülemeyecek şekilde gözükse de biz de ümidi kesmişken oraya tesadüfen gelen başhekim tarafından birkaç dakika da çözümlenmiş oldu.
Zira konu çok ciddi idi. Konu koronavirüs ile ilgili idi. Oradan konusu halledilmiş olarak ayrılan hastaların ettiği dualar ise milyarlarla alınamayacak kadar kıymetli idi. Ne demişti Şeyh Edebali; 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.'
Bu insanları yaşatmak için gayret gösterenlere inanıyoruz ki yüce Yaradan da ebedi alemde Firdevs cennetinde sevgili habibinin yanında köşk ihsan edecektir.