Sevgili okurlar,
Yıllardır Allah'a şükür okuyucularımızla buluştuğum bu köşemizde hiçbir zaman siyasi tartışmaların içinde olmadım ama halkımızı yakından ilgilendiren bazı konuları da sizlerle paylaşmak bir yazar olarak herhalde, hakkımdır.
Hemen başlayalım, yıllardır bu cennet vatanımızda her millete, her dine mensup vatandaşlarla kardeşçe yaşadık hiçbir dine mensup şahsı bundan dolayı aşağılamadık, zulmetmedik.Ama inşaatta çalışan bir işçinin verdiği vergilerle milyonlarca lira maaş alıp, vatanına ihanet eden bir milletvekilini artık milletin meclisinde İSTEMİYORUZ. Zira Türk milletinin tarihinde katliam kelimesi dahi yoktur.
İkinci konu şu ramazan ayında süt ve et kurumunda üst düzey bürokrat olup da yaşamı sadece Ankara ve İstanbul'dan ibaret zannederek, Anadolu'ya ve diğer şehirlere bir kilo dahi ucuz et göndermeyen böyle bir bürokratıda İSTEMİYORUZ. (Şu anda aldığımız habere göre bu kurumdaki en üst 3 bürokrat görevden alınmış) Allah'a şükür.
Bir başka konu da yıllardır bir köyde bir mahallede görev yapmış. Bir imam arkadaşımız oradakigençlere veya yaşlılara farz olan Allah'ın emri bir gusül abdestini dahi öğretmek için gayret sarf etmemiş. Buda ruzi mahşerde, hesaptan kurtulamaz dünyada iken sadece maddeten maaşını almış olur. Bu vebalden kurtulmuş olmaz.
Bugün halkımızın dilinden düşürmediği bir iki konuya değinmiş olduk, sağlık içerisinde nice mutlu bayramlara…