Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Kongresinde 220 üyenin oyunu alarak, Kaan Ay Eskişehirspor'un Başkanı seçildi.
Daha önce de Eskişehirspor'un Yönetim Kurulu Üyeliği'nin yanı sıra taraftardan sorumlu asbaşkanlık, teknik asbaşkanlık gibi görevlerinde de bulunmuş bir isim.
Eskişehirspor son zamanlarda, zor zamanlar geçirdi. Fakat azimli Başkan 'zor şartlarda da olsa, özlenen Eskişehirspor'u iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini' söyledi. Ayağının tozuyla o gayreti gösterdi.
İki buçuk yıldır transfer yasağımız vardı. Kaan Başkan gelir gelmez transfer yasağını kaldırdı. Süper ligde oynayacak düzeyde sporcular transfer etti. Kendisini tebrik ediyorum.

***

Uzun yıllar kendisiyle iyilik yolunda çalışmalarımız olmuştur.
Kaan Ay'ın genç, dinamik, tuttuğunu koparan, icraat yapmayı seven bir yapısı var.
İşsiz vatandaşlarımız, zaman zaman Canan hanım ve bana iş talebinde bulunmuştur.
Onların iş sahibi olabilmeleri, evine ekmek götürebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösterdik, halen de gösteriyoruz.
Bazı işletme ve fabrikalarla iletişim içindeyiz.
Kaan Ay, aynı zamanda 'Ay Plastik' yönetim kurulu üyesi, kendisine birçok işsiz vatandaşımızı gönderdik.
Bir tanesi bile geri göndermedi, iş verdi aş verdi.
Özellikle kardeşim Canan Başkan'la iyilik yolunda birçok çalışmaya imza atmışlardır. Kendilerine duyarlılığı için teşekkür ediyorum.
Şimdi sıra yetkililer ve halkımızda, Eskişehirspor'a ve Kaan Ay Başkana elimizden gelen desteği verelim. Eskişehirspor'umuzu zirvede görelim inşallah.
Değerli arkadaşımız Kaan Ay Başkana da, Eskişehirspor'umuza da başarılar diliyorum. Sevgiyle Kalın.