Sevgili okurlar;
Allah'a şükür yavrularımız bir dönemi daha geride bıraktılar.Bugün onların hem sevinçli hem de en üzüntülü günleri.İyi bir karne almak her öğrencinin hayalidir, özellikle ailelerine karşı okuldan aldıkları takdir ve teşekkür ve bunları ailelerine gururla götürmeleri onlara bir dünya bağışlamadan daha fazla etkili olur.
Bir de Yüce Yaradan herkesi aynı zeka düzeyinde yaratmamıştır takdir ve teşekkür almadan evlerine dönen yavrularımız var bunlarada konu, komşu çocuklarına bakarak, hakaretemiz bir dille, sen komşunun çocuğu falanca kadar bile olamadın yazıklar olsun diye aşağılamak o yavrunun geleceğini de etkiler.Onlara, yavrum bu yıl böyle oldu ama ilerde daha iyi olacak ben sana güveniyorum, sen bunu yapacak kapasitedesin diyerek, tam destek vermek anne, baba olarak bizim görevimizdir.
Zira Allah Teala'nın bu konuda elçisi Hz. Musa'ya emri çok açıktır, ya Musa kardeşin Harun'u al ve firavuna git, sakın olaki ona sert ifadeler kullanma nazik ve kibar bir dille yumuşak bir ifade kullan, diye Hz. Musa'yı ikaz etmiştir. O halde bizde yavrularımıza aynı şekilde yumuşak ve kibar bir dille ikaz etmemiz gerekir.
Allah Teala tüm yavrularımıza sağlık ve başarılar ihsan eylesin.