Sevgili okurlar,
Bilindiği gibi, Türkiye 52 yıldır AB'nin kapısında bekliyor. Bizden sonra müracaat eden nice Hristiyan ve küçük küçük ülkeler 1-2 sene bekleyip tüm şartları yerine getirmedikleri halde hemen ortaklığa kabul ediliyorlar.
Özellikle Alamnya son zamanlarda iyice azıtarak, Türkiye'ye karşı ellerinden gelen ne kadar pislik varsa onu sergiliyor.
Peki bu yeni bir olay mı yoksa ta eskiden beri devam eden bir durum mu?
Bu noktada yine Kur'an-ı Kerim'e müracaat edelim ve 1500 yıl evvel Yahudiler ve Hristiyanlar Müslümanlara karşı nasıl davranıyorlarmış onu öğrenelim.
Bakara Suresi 120. Ayet; Ne Yahudile, ne de Hristiyanlar, sen onların dinine uymadıkça senden asla hoşnut olmayacaklardır, deki; Allah'ın yolu işte asıl yol odur. Eğer sen sana gelen bunca ilimden sonra, onların heva ve heveslerine tabi olursan, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı olur.
Cenab-ı 1500 yıl evvel sevgili habibine gönderdiği kitabınında bunu o sevgili Peygamberine açık açık beyan etmiştir. Onlar Türk temsilcileriyle bir araya gelince aslında biz de sizinleyiz diyorlar. Ama, ayrılır ayrılmaz yine kendi hilelerine dönüyorlar. İşte bunun cevabını da yine Allah teala Kur'an'da şöyle tarif ediyor.
Bakara Suresi 9. Ayet; Allah da iman edenleri de güya aldatırlar, halbuki onlar kendilerinden başkasını aldatmazlar bunun da farkına varmazlar. 14. Ayette; Onlar Müslümanlarla karşılaştıkları zaman biz de sizdeniz derler ama şeytanlarıyla (nefisleriyle) başbaşa kalınca da 'Biz sizinle beraberiz onlarla sadece alay ettik' derler. Yüce kitabımız Kur'an-ı araştırdığımız zaman Yahudi ve Hristiyan birçok hile ve desiselerini öğreniriz. AB'nin en büyük karın ağrısı Türkiye'nin muazzam bir devlet olduğu ve Müslüman bir topluluk olduğunu çok iyi biliyorlar. Büyük bir ihtimalle de bir 50 yıl daha geçse bizi bir türlü kabullenemeyecekler.
Ekonomimiz nice AB üyesinden çok daha iyi olduğu halde; çok sistemimiz onlardan iyi olduğu halde hazmetmesi kolay olmayacak.
Bizleri biz Allah'ın izniyle çalışkanlığımızla demokrasimizle onların çok daha üstünde olmaya devam edeceğiz.