Sevgili okurlar;
Dünyayı kasıp kavuran virüs belası dünyada en çok ABD'yi etkiledi. Dünya yüzünde tüm vakaların yarısı Amerika'da görüldü biraz düşünecek olursak bir askerinin veya bir vatandaşının burnu dahi kanamış olsa hangi ülkede olursa olsun bütün gücüyle onun üzerine çullanıp suçlu, suçsuz olduğuna bakmadan hemen ezmeye çalışan bu zalim Amerika maalesef gözle dahi görülmeyen ufacık bir zerre olan bu virüsle tüm imkanlarını seferber ettiği halde acz içinde, kalmış çaresizlik içinde sadece ölümü bekler hale gelmiştir.
Yüce Allah bütün azametiyle kendini kale almayan bu zalim milleti bir nevi ikaz etmiştir. Bunun yanında birçok ulusunda aynı akibete düçar olduğuna şahit oluyoruz ama mütekebbir, büyüklük, jandarmalık taslayan kavimlerin acziyet içerisinde kıvrandığını görmek diğer milletlere de ibret olmalıdır. Kimseye zulmetmenin de kimselere fayda vermeyeceğini de bilmemiz gereklidir.
Zulüm hiçbir zaman abad olmamıştır ve ta kıyamete kadar da olmayacaktır. ABD virüsten beri diğer zamanlarda olduğu gibi sağa sola artık, kendi derdine düştüğü için saldıramıyor kendi derdine düşmüş birde araya başkanlık kavgası girince tamamen biri birini yeme derdine düşmüş ve dünya ile alakasını kesmiş gözüküyor ama bu hiçbir Müslüman ülkeyi aldatmasın fırsatını bulunca yine tınetinin gereğini yapacaktır. Çünkü bedeninde taşıdığı kan böyle hükmediyor.