ETO'nun kasım olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara'nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri karara bağlanarak, kasım ayı faaliyetleri meclis üyeleriyle paylaşıldı.
GENİŞ KAPSAMLI
Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde bir yıl içinde düzenlenen fuarları yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini beklediklerini ifade etti. Fuarlarla birlikte şehre yabancı alım heyetlerinin de geldiğini belirten Güler, Mart 2020'de düzenlenecek olan Eskişehir Endüstri fuarında da çok geniş kapsamlı alım heyeti getirebilmek için Eskişehir Sanayi Odası ile birlikte çalıştıklarını söyledi.
DEĞER KATIYORUZ
2020 yılında düzenlenmesi planlanan Eskişehir Raylı Sistemler Fuarı'nın da uluslararası bir organizasyon olması için çaba gösterdiklerini belirten Güler, fuar ile birlikte kongre de düzenlemek için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Eskişehir'i fuarcılıkta ve kongrede marka şehir haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Güler, Vehbi Koç Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerle de Eskişehir'e değer katmaya devam edeceklerini söyledi. Güler, üyelerin yanı sıra tüm şehre hizmet eden bir merkeze imza atmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. HM
Editör: TE Bilisim