Rizespor hezimeti ile ligde kendini yeniden ateş atan Eskişehirspor, 3 haftalık zorlu virajı iyi bir şekilde geçmek zorunda. Yönetim temkinli, teknik heyetin ise başı eksik futbolcular ile belada ilk zorlu randevu ise Bursa'yla.

Rize mağlubiyeti ile yeniden ligin diplerine gerileyen Eskişehirspor artık telafisi olmayan karşılaşmalara çıkacak. Mart ayı içerisinde bir birinden zorlu 3 karşılaşmada boy gösterecek olan Eskişehirspor'un bu üçlü kulvarı en az kayıpla geçmesi gerekiyor. Aksi halde bundan sonraki süreç Eskişehirspor için çok da iç açıcı olmayacak.

Yönetim endişeli

Rizespor, karşılaşmasında takımın gösterdiği performans sonrasında tam bir hayal kırıklığına uğrayan Eskişehirspor Yönetimi, zorlu maçlar öncesinde teyakkuza geçiyor. Bugünden itibaren teknik heyet ve futbolcuları yakın takibe alacak olan yönetim zorlu Bursaspor maçı öncesinde futbolcular ve teknik heyet ile toplantı yapacak.

Zorlu rakip

Son lig maçında Mersin İdmanyurdu karşısında 10 kişi kalan Bursaspor 1-0'lık mağlubiyetten 2-1'lik galibiyet alarak büyük bir başarıya imza atarken, güçlü bir takım olduğunu gösterdi. Eskişehirspor'un mart ayındaki ilk rakibi Bursaspor bu görüntüsü ile endişeleri arttırıyor.

2 maç ev sahibiyiz

Öte yandan kendi evinde art arda iki karşılaşmaya çıkacak olan Eskişehirspor'un görünen en önemli avantajı bu. Taraftarının son haftalarda desteğini fazlasıyla hisseden Kırmızı Şimşekler, Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında yine bu desteğe fazlasıyla ihtiyaç duyacak.

Patlangaç foto üstü: Bursaspor maçında kart cezası nedeniyle Boffin ve Lawal görev alamayacak. Sezgin ise sakatlığı nedeniyle bu zorlu karşılaşmada yok.

Editör: TE Bilisim