Çok kısa bir ziyaretti
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne gelen AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehirspor yönetimiyle birlikte kameraların karşısına çıktı. Geçtiğimiz gün Eskişehir'e gelen Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun kısa bir ziyaretinin olduğunu belirten Çalışkan, 'Biliyorsunuz Spor Bakanımız şehir ziyaret etti. Bakanlarımız tüm şehirleri çok hızlı bir şekilde geziyor. Ramazan Ayı münasebetiyle Spor Bakanımız ile ilgili bir türlü günü kararlaştıramadık. Bakanımız Eskişehir'e gelerek iftar programına katıldı. Çok kısa bir ziyareti oldu bakanımızın. Akşam 6'da geldi ve programı 9'da bitti. Bakanımız bir kez daha mayıs ayında Eskişehir'e gelecek. Bu programı daha geniş kapsamlı olacak' dedi.

Bakan Es Es'i ziyaret edecek
AK Parti İl Başkanı Çalışan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Es Es'i ziyaret edeceğini belirterek, 'Bakanımızın mayıs ayındaki ziyaretinde Eskişehirspor'u da ziyaret edecek. Bitmiş olan tesislerin açılışını yapacak. Bakanımız Eskişehirspor'a yapacağı ziyarette ne söz verirse biz o söze tabi olacağız. Eskişehirspor'a hediyelerini sayın bakanımız Kasapoğlu verecektir. Ben bazı sözler aldım ama bunu sayın bakanımız açıklayacak' diye konuştu.

Eskişehirspor hak ettiği yere gelecek
Çalışkan, Eskişehirspor'un mevcut durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Maalesef Eskişehirspor şu an Eskişehirspor'u yeniden ait olduğu bir yere getirmek hepimizin sorumluluğu. Eskişehir bir spor kentidir. Eskişehir'de sporun gelişme için elimizden geleni yapıyoruz. Eskişehirspor yönetimi bu zor sezonda enkazın altına ellerine soktular. Yarın bugünden daha iyi olacak. Eskişehirspor hak ettiği yere gelecek. Buna inanıyorum' ifadelerini kullandı.

Yatırımlar devam ediyor
Çalışkan son olarak, 'Spor yatırımları şehrimizde devam ediyor. Yüzme havuzu şehrimize çok yakışıyor. Muttalip bölgesinde spor konusunda yatırımlar olacak. Bunları açılışı yapılacak' dedi. Son olarak Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ise 'Spor Toto'da bir paramız vardı. Bunu almayı başarmıştık. Bu parayı almamızda Zihni Başkanımızın büyük emekleri vardır. Ona bir kez daha teşekkür ediyoruz' diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilisim