SÖZLEŞME REZALETİ
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi İbrahim Dursun, 'Geçtiğimiz yıl bir Toplu Sözleşme rezaletini birlikte yaşadık. Yandaş Konfederasyon hükümetin 2014 yılı için önerdiği ücret teklifinin altında olan, seyyanen 123 TL artışı kabul etmiştir. 2015 yılı içinde %3+3 ve enflasyon kadar zamma evet demiştir. Enflasyon kadar zam sıfır zam demektir.' dedi.

GİRMEDEN ERİDİ
Temel gıda maddelerine yapılan zamlarla, memurun maaşının cebine girmeden eridiğini kaydeden İbrahim Dursun, 'Hükümete kıyamayarak memur için enflasyon farkı istemeyen yandaş konfederasyon, halen kazanımlardan söz etmektedir. Anlaşılan o ki memurun rahat bir nefes alması için enflasyon farkını yandaş Konfederasyon ödeyecek' dedi.

KİM TAZİYE DİYECEK?
İbrahim Dursun, 'Başbakan Erdoğan 1915 olayları ile ilgili taziye mesajı yayınladı. Yayınlamış olduğu bu mesajla sözde Ermeni soykırımını kabul etti. Kozan'da fırınlarda yakılan, Van'da, Kars'ta, Erzurum'da Ermenilerce öldürülen vatan evlatları için kim taziye dileyecek? Sözde Ermeni soykırımını Türkiye Kamu-Sen olarak asla kabul etmiyoruz' dedi.



Editör: TE Bilisim