İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Yağmur Gürsöğüt, İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Fikret Akın, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Açılışta konuşan ve mütevazi bütçeleriyle seçim israfı yapmadan seçimi kazanacaklarını söyleyen İl Başkanı Ramis Tunca, Türkiye'ye örnek olacaklarını kaydetti.
ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ
Siyaseti Eskişehir'e görev borcu olarak gördüğünü söyleyerek sözlerine başlayan Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak ise Odunpazarı'nın değişime ve gelişime ihtiyacı olduğunu anlattı. Kapısının herkese açık olacağını belirten Karabacak, 'Ulaşılabilir belediyenin ulaşılabilir belediye başkanı olacağım. Odunpazarı'nda değişim şart, birikimimizle, donanımızla, tecrübemizle biz bu görevi 1 Nisan sabahı devralmaya hazırız' diye konuştu.
2050 VİZYONU
Odunpazarı'nı metropol gibi yöneteceklerinden bahseden Karabacak, 'Odunpazarı 420 bin nüfuslu bir ilçe. 85 mahallesi var. Odunpazarı'nı bir ilçe olarak görmüyoruz, şehir gibi görüyoruz. biz Odunpazarı'nı ilçe gibi değil metropol gibi yönetmeye talibiz. Metropol gibi Odunpazarı'nı yöneteceğiz. Günü kurtaran projeler bize yakışmaz. 2050 Vizyonumuza göre ilçemizi, şehrimizi geliştirecek projeler hazırladık' ifadelerini kullandı. Salih Karabacak'ın projeleri şu şekilde: ESBAN, İYİKENT, TOKKÖY, Şefkatli Eller, PAZARPARK, Gençlik Tesisleri. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim