Eskişehirlilerin yapılan yanlışların hiç birini unutmayacağını belirten Demirel, 'Eskişehirli 4+4+4'ün mimarlarını unutur mu? Eskişehirli sabahları çocukların okuduğu andımızı kaldıran imzanın sahiplerini unutur mu? Sandıkta hatırlatmaz mı? Eskişehirli tabelalardan TC yazısını kaldıran, bunların altına imza atanları unutur mu? Türk Milliyetçisi arkadaşlarım, bütün ülküdaşlarım bütün Eskişehirli hemşerilerimize hatırlatacak. O antlar tekrar okunacak. Bunun hesabı 30 Mart 2014'te sayenizde bütün Eskişehirliye anlatılacak' dedi.
'Bizde yalan yok, aldatma yok, yürütme yok' diyen Demirel, partililere seslenerek, ' Eskişehir'in adını katil şehre çıkaranları anlatınız. Bu şehrin sokaklarında dövülerek öldürülen çocukları anlatınız. Bizim polisimize tokat atanların mecliste milletvekili diye getirip kendi çocuklarının yolsuzlukları için işlem yapan emniyet görevlerini küçük düşürenleri herkese anlatınız. Bu polisler bizim siftahsız dükkan kapatan esnafa sorunuz. Parmağıyla saymaya para kazanamayan esnafa hatırlatınız, evlerinde para sayma makinesi olanları. Eskişehir'in tek tek bütün taksicisine, dolmuşçusuna gidin anlatınız. Onlar kredi çekemediği için arabasını hacze verenlere anlatınız. Onların malına haciz koyup borcunu ödemesine engel olan banka genel müdürlerinin evlerindeki dolarları anlatın onlara. O ayakkabı kutularını anlatınız. Eskişehirli öğrencilere anlatınız onlar banka kuyruklarında üç kuruşluk krediyi beklerken başkalarının çocuklarının ne kadar saltanat sürdüğünü, neleri yürüttüklerini anlatın. Anlatacağınız çok şey var. Ama biz hep doğrularını anlatalım, Eskişehirlilere doğruları söyleyelim. Onlara gittiğinizde güvenebileceğiniz tertemiz adaylarımızı anlatınız. Bizde kabahati olan bunu öder' diye konuştu.
MHP olarak hedeflerine ulaşmak için hazır olduklarını belirten Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, ' Bugünden itibaren vatandaşlarımıza dokunmak için sokaklardayız. Hayal değil gerçeğiz. Ağzımızdan çıkanı kulağımız duyuyor' şeklinde konuştu.
İl Bakanı Ayhan Sezer ise toplanan bu kalabalığın iktidar yürüyüşünün bir göstergesi olduğunu belirterek ' Bizler Eskişehir'de açıkladığımız bütün adaylarımızla birlikte bütün belediyeleri alabileceğimize inandık. Bu tablo bunu bize gösterdi' dedi. (Esra Yücel)

Editör: TE Bilisim