Zor günlerden geçiyoruz
'Ligin ilk haftasında iyi bir performans sergilememize rağmen istediğimiz sonuçları alamadık' diyerek sözlerine başlayan Özer, 'Her zaman söylediğim gibi gol bulmada çok sıkıntı yaşıyoruz. Hücum bölgesinde sıkıntımız var. Bunun için antrenmanlarda ayrı bir çalışma yapıyoruz. Ancak camiamızın bildiği gibi kulüp olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bir antrenör olarak buradaki durumu bilerek geldim. Mucize yaratma durumum yok. Kadromuzda 3 tecrübeli oyuncu var. Bunun dışında diğer oyuncularımız genç U-19 takımında forma şansı bulamayan oyuncular şimdi A takımla forma şansı buluyor' dedi.

Yıkma noktasına gelmemeli
Özer, 'Yönetimin, şehrimizin ve taraftarımızın bizimle olduğunu biliyoruz. Bu bize yeter. Burada olduğumuz sürece elimizden geleni vermeye devam edeceğiz. Yıkıcı değil yapıcı olalım. Çünkü başka bir Eskişehirspor yok. Alınan sonuçlardan dolayı eleştirilebilirim. Bunu da anlıyorum. Eleştiriler bizi yıkma noktasında gelmemeli. Takımın başında biz varsak hangi oyuncunun antrenmanda nasıl bir performans sergilediği biz biliyoruz. Çünkü üç aydır bu çocuklarla biz çalışıyoruz' diye konuştu.

Dört eksik var
Teknik patron Özer, 'Bu hafta oynayacağımız maça gelirsek, iyi bütçeyle kurulmuş ancak istediği sonuçları alamayan Altay'a konuk olacağız. Bizim ve onlar için de çok önemli bir karşılaşma. Kaptanımız Sezgin Coşkun ve Muhammet bu maçta oynamayacak. Selman ve Doğukan'ın tedavileri devam ediyor. Bize destek veren yönetimimize ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Lütfen bu kulübe sahip çıkalım' diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilisim