Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Muharrem Ayı sebebiyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte, üyelere ve vatandaşlara aşure ikram edilirken, Dernek Başkanı Muammer Öztay bir konuşma yaptı. Yapılan etkinliğe Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp de katıldı.
KATILIM BİZİ SEVİNDİRDİ
Etkinlikte konuşsn Öztay, 'Derneğimiz olarak Muharrem ayının 10. Günü Aşure günü olduğu için bir etkinlik yapmak istedik ve üyelerimizi davet ederek bir etkinlik gerçekleştirdik. Bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize, belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı biz etkinliklerimize ara vermiştik, yeni yeni etkinliklerimize başladık. Bugünkü katılım bizi sevindirdi' dedi.
BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE GÜZELLEŞİYORUZ
Herkesin Muharrem Ayı'nı tebrik eden Alp ise, 'Sağ olsun Beylikovalılar Derneğimiz Eskişehir'de birlik beraberlik adı altında Muharrem sebebiyle aşure etkinliği düzenledi. Tüm hemşehrilerimizle ve Eskişehirlilerle birlikte muharrem ayını kutluyoruz. Tüm herkese hayırlı olmasını diliyoruz. Tabi bu güzel bir ortam. Birlik beraberlik içinde gelişiyoruz, güzelleşiyoruz' diye konuştu. BERİVAN HALİS


Editör: TE Bilisim