Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu'nda düzenlenen dans gösterisine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
YOĞUN İLGİ
Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları ve Modern Dans Topluluğu- Çocuk ve Yetişkin Grubu tarafından gerçekleştirilen dans gösterisi, renkli gösterilere sahne oldu. Dans gösterisi izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, vatandaşlar bu gösteriyi görüntülemek için adeta birbiri ile yarıştı. Odunpazarı Belediyesi Halk Oyunları ve Modern Dans Topluluğu- Çocuk ve Yetişkin Grubu, gösteri sonunda büyük alkış aldı. Vatandaşlar, dans gösterisine katılan Başkan Kazım Kurt'a yoğun ilgi gösterdi. Gösteriyi izlemek için Hamamyolu'na gelen vatandaşlarla görüşen Başkan Kurt, fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.
BUGÜN SON
Konserden, film gösterimi ve dans gösterisine birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, bugün saat 19.30'da Seramik Park'ta gerçekleştirilecek Odunpazarı Belediyesi Vurmalı Çalgılar Topluluğu ve pop konseri ile sona erecek. HM
Editör: TE Bilisim