Alço, yaptığı açıklamada, bonzainin çok kolay bağımlılık yapan bir uyuşturucu olduğunu söyledi. Bonzainin kullanımı nedeniyle uyuşturucudan ölümlerin arttığına dikkati çeken Alço, 'Bu, kanayan bir yaradır. Bonzai, zirai tarımda kullanılan ilaçlar, saç spreyi ve fare zehrinden yapılıyor. Bunun 68 çeşidi var. Direkt kalbi ve beyni kilitleyen bir olay. Birebir şahit oldum, içenleri gördüm. Kullananlar ölmeyi istiyor, ölemiyor, konuşamıyor ve can çekişiyor. Bunu içenler görse bu olayları muhakkak kullanmazlar' ifadesini kullandı.

Bu kapsamda kısa filmi İzmir'de çekeceklerini ve çekimlere iki hafta sonra başlayacaklarını aktaran Alço, 'Orada uyuşturucuyla mücadele için film çekimine başlayacağız. Tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Uyuşturucu üzerine çok filmde oynadım. İnşallah birçok kardeşimizi bu şeyden kurtarırız çünkü bu direkt ölümcül bir olay' dedi.

KÖKÜNÜ KURUTMAYA HAZIRIZ

Alço, uyuşturucuyla mücadelede başta aileler ve öğretmenler olmak üzere herkese büyük görev düştüğünü vurguladı.

Kararlı bir şekilde çalışma yürüteceklerini belirten Alço, 'Kökünü kurutmaya hazırız. Şu anda çok güzel bir çalışma var. Önümüzdeki haftadan sonra Yeşilçam'dan birkaç kadro ile uyuşturucunun bütün kötü taraflarını gösterecek güzel bir projemiz var. Kısmet olursa okullara bu çalışma, CD'ler halinde okullara dağıtılacak. İnşallah hayırlı olur, gençlerimizi kurtarırız' diye konuştu. (AA)

Editör: TE Bilisim