Gerçekten üzüldük
Yeşil-Beyazlı takımın tecrübeli futbolcuları Özer Hurmacı ve Kerem Can Akyüz, İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sahalarında 1-0 mağlup oldukları Eskişehirspor maçıyla ilgili görüşlerini aktaran Hurmacı, 'Biz de gerçekten üzüldük. Özellikle stadyumumuzu ilk geldiğimizden günden beri böyle hayal ediyorduk. Hatta birazcık daha üstünü. İlk defa o maçlardan birine doğru gittik' dedi.

Bu mağlubiyetle…
'Taraftarımız stadyumu doldurmuştu' diyen yıldız futbolcu, 'Motivasyon için her şey vardı. Eskişehir'in genç oyuncularını tebrik etmemiz gerekiyor. Bize belki de bundan sonraki süreçte yardımcı olacak tokat attılar. Belki bu maçın mağlubiyetiyle birlikte işin ciddiyetini ve her maçın ne kadar zor olduğunu anlamamız gerektiğini hatırlattılar. Belki bu mağlubiyet sayesinde geriye kalan 14 maçı kazanacağız diye düşünüyorum' diye konuştu.

Pes etmek yok
Başarılı futbolcu, 'Ben bunu böyle yorumluyorum. O yüzden üzüldük ama futbolda pes etmekte yoktur. Bir hafta önce Akhisar maçından sonra sokak futbolundan örnek vermiştim. Bu böyle, kazanmak istiyoruz. Antrenman ve maçta kazanmak istiyorsun. Bu insanın ruhunda olan bir şey. İnşallah bu maç bize öyle bir vesile olur ki sezon sonunda o çocuklara tekrardan teşekkür ederiz' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim