Yeşil sahada şov yapıyor
Eskişehir'de amatör futbolla ilgilenen hemen hemen herkes Bayram Doğan'ı bilir. Bisikletiyle elinden geldiğince maçlara gelen futbol aşığı, devre aralarında yeşil sahaya girip kimi zaman ısınan futbolcularla, kimi zaman da kendi kendine top oynar. Yaptığı hareketler de öyle hafife alınacak hareketler değil... Günümüz yıldızlarının yeşil sahadaki şovlarının benzerlerini yapacak kadar futbol tekniğine sahip.

'Çabuk harcıyorsunuz…'
Bayram Doğan, dün Anadolu Üniversitesi ile Orhangazispor arasında oynanan U-15 Ligi maçını tribünden takip etti. Hem hakem kararlarından hem de futbolcuların hatalarından yakınan Doğan, felsefik sözlerle eleştirilerde bulundu. Doğan'ın şu sözü ise hem güldürdü, hem düşündürdü… 'Anında düşünüp, anında karar verip, anında uygulamanız lazım… Çabuk harcıyorsunuz, hayatı da pozisyonları da. Off Eskişehir Off!'

'Sanki inşaat temeli atacak'
Frikik esnasında barajın yerini ayarlayan hakeme de serzenişte bulunan Doğan, 'Hoca da milimetrik ölçüyo. Sanki inşaat temeli atacak. Say say geç işte!' diyerek Behiç Erkin Sahası tribünlerini güldürmeyi başardı. Devre arasında yeşil sahaya inen Doğan, ısınan futbolcularla top oynadı. Güzel hareketler yapan futbolcuların, 'Sen de yapsana abi' demesi üzerine topu ayağına alan 47 yaşındaki futbol aşığı, rövaşatasıyla görenleri şaşkına çevirdi.
Editör: TE Bilisim