Mesajında; gençliği arkasına almayan hiçbir toplumsal hareketin başarılı olamayacağını belirten Başkan Kurt; 'Gençler bizim geleceğimiz. Gezi olaylarında gençler gelecekleri için haykırdılar. Korunmaları, destek verilmeleri gerekirken, darp edildiler ve hayatlarını kaybettiler' diye belirtti.

ONURLU MÜCADELESİ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM

Ali İsmail Korkamaz'ın yaşamının son anına kadar sergilediği hayatta kalma direncinin tüm gençlere örnek olması gerektiğini vurgulayan Başkan Kurt; 'Ali İsmail aslında hepimiz adına ölümü göze aldı. Korku düzeni oluşturmak isteyen bir anlayışa karşı korkmamak gerektiğini tüm topluma gösterdi. Bu anlamda tüm toplumun saygı ve sevgisini kazandı. Ben de bu anlamlı günde Ali İsmail Korkamaz'ın onurlu mücadelesi önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum' şeklinde kaydetti.

HAKSIZLIKLARA KARŞI DİMDİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Mesajında 'Kimsenin bu ülkenin geleceğini karartmaya hakkı yok' diyen Başkan Kurt; 'Hepimiz geleceğin Türkiye'si için haksızlıklara karşı dimdik duracağız. Gençlerimizin hayallerine kulak vereceğiz. Onlara destek olacağız ve yarınları gençlerimizin istediği gibi kuracağız' şeklinde belirtti.

Editör: TE Bilisim