Odunpazarı Belediyesi tarafından temizlik hizmetlerinin daha verimli ve kaliteli hale getirilmesi amacıyla yeni temizlik işleri şantiyesi açıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'unda katılımıyla açılan şantiye, Emek Mahallesi'nde 4 bin metrekarelik alana kuruldu. Kurulan şantiyede sosyal tesis, idari bina, iş güvenliği ve doktor odası gibi bölümler bulunuyor.

Temizlik işleri şantiyesinin daha insanca yaşanabilecek bir hale dönüştürülmesi sebebiyle yeni bina açılışının yapıldığına dikkat çeken Başkan Kurt, 'Burada doğru ve insan haklarına uygun bir şekilde çalışma ortamı hazırladık. Biz sosyal demokrat bir belediyeyiz. Bizde işçi de önemlidir, işverende önemlidir. İşçilerimize insan gibi bir çalışma ortamı sağlandı. Bu günden itibaren daha iyi olanaklarda, daha iyi şartlarda çalışcağız. Sizden her zaman verimli çalışmanızı bekliyoruz' dedi.

'Odunpazarı işçisi, Odunpazarı memuru diğerlerinden farklı olmalıdır' diye konuşan Başkan Kurt, 'Biz bu konuda farklı gelişmeleri gerçekleştirme konusunda iddialıyız. Daha iyi şartlarla, toplu sözleşme dahil her türlü imkanları gerçekleştirerek temizlik işçilerinin iyi şartlar elde etmesi için mücadele edeceğiz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yeni şantiyemiz hepimize hayırlı olsun' sözlerini ifadelerine ekledi. (İHA)

Editör: TE Bilisim