Odunpazarı Belediyesi, halkçı ve sosyal belediyecilik uygulamalarından biri olan 'pazar yerlerine ücretsiz servis' uygulamasına korona virüs salgını nedeniyle bir süre ara vermişti. Havaların soğuması ve market fiyatlarının artması üzerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un talimatı ile 'pazar yerlerine ücretsiz servis' uygulaması yeniden başlamıştı. Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine, bu uygulamanın güzergah ve günlerinde değişiklik yaptı. Pazartesi günü Büyükdere, Salı günü Emek ve Yenidoğan, Cumartesi günü Yenikent pazaryerlerine hizmet veren pazar yerlerine ücretsiz servis uygulamasının mevcut güzergahlarına yeni duraklar eklenirken, Çarşamba günü Ihlamurkent pazaryerine hizmet veren servisin sayısı artırıldı. Pazar yerlerine ücretsiz servis uygulamasında yapılan bu değişiklik ile artık Cuma günleri Osmangazi Pazar yerine de servis kaldırılıyor.

Mahallelerden pazar yerlerine ring hattı olarak hizmet veren otobüslerin gün ve saatleri ise şöyle: Pazartesi günü 15.00-16.00 arası Büyükdere Mahallesi (Yıldıztepe Muhtarlık önü, Halil Yasin Sokak, Sedef Sokak, Dereli Sokak, Bircan Sokak, Şht. Yzb. T. Güngör Caddesi, Halk Caddesi, Akbayır Sokak, Kayalıtepe Sokak, Millet Caddesi) ; Salı günü 15.00-16.00 arası Emek Mahallesi (Neşeli Market Önü, Gülergin Sokak, Çınarlı Sokak, Baştürk Sokak, Orktay Rıfar Caddesi, Albayrak Caddesi, Tarih Bulvarı, Atasoy Sokak, Çetinay Sokak) ve Yenidoğan Mahallesi (Odunpazarı Belediyesi Sezai Aksoy Halk Merkezi, Kırbaşı Caddesi, Şantiye Sokak, Kırsal Sokak, Odunpazarı Belediyesi Karapınar Halk Merkezi, Karapınar TOKİ İçi, Şensoy Sokak, Gözcü Sokak, Maide Bolel Caddesi, Ali Rıza Efendi Caddesi); Çarşamba günü 15.00-16.30 arası Ihlamurkent Mahallesi (Emir Büfe Önü, Nevrus Caddesi, Kürşat Bey Sokak, Yaşar

Kemal Caddesi, İbrahim Caddesi, Ender Sokak, Tekinalp Caddesi, Bamsi Sokak, Adalet Caddesi, Nilüfer Caddesi); saat 15.30-16.150 arası Ihlamurkent Mahallesi (Tilia City,Kartopu Caddesi, Adalet Caddesi, Bacat Sokak Adatepe Sokak); Cuma günü 15.00-1600 arası Osmangazi Mahallesi (TMO, Kemer Caddesi, Demiryolcular Sokak, Çetinay Sokak, Çayırbaşı Sokak, Basın Şehitleri Caddesi, Yörür Sokak); Cumartesi günü saat 15.00-16.00 arası Yenikent Mahallesi (Üniversite Evleri, Mustafa Özel Bulvarı, Şht. Yzb. T. Güngör Caddesi).

Editör: TE Bilisim