Odunpazarı bölgesinin tamamını içine alan çalışmalar kapsamında bir yandan yol yapım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren ekipler, diğer yandan park ve yeşil alanları kent halkının hizmetine sunmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI 8 BÖLGEDE DEVAM EDİYOR

Özellikle ulaşımda yaşanan sorunları gidermek için yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veren Fen İşleri ekipleri; Emek, 71 Evler ve Deliklitaş mahalleleri içerisinde yer alan 8 bölgede hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Vatandaşlar tarafından da büyük beğeni ile karşılanan çalışmalar sonunda sorunlu olan bölgeleri asfalt ve kilitlitaş çalışmaları ile yeni baştan oluşturan ekipler, mevcut sorunları büyük bir hızla ortadan kaldırıyor.

YEŞİL ALANLAR YAZA HAZIRLANIYOR

Yaz mevsiminin yaklaşması ile park ve yeşil alanlarda da düzenleme çalışmalarına hız kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışma yapılan alanlarda yeşil ve konforu bir arada sunmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı bitki türlerinin yanı sıra modern kent mobilyaları ile donatılan yeşil alanlar, yazın Eskişehirlilerin vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada belirlenen program kapsamında üst yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini vurgulayan belediye yetkilileri, mevcut sorunların giderilmesi için tüm ekiplerin yoğun bir çalışma programı izlediğini ifade ettiler. (HM)

Editör: TE Bilisim