Odunpazarı Belediyesi Kentsel Siti Alan Başkanlığı Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda 'Alan Yönetimi ve Yönetim Planı' konulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Aralarında Eskişehir Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Kent Konseyi ve Odunpazarı Belediyesi temsilcilerinin de bulunduğu toplantıya mahalle muhtarları da katıldı.

Odunpazarı Kentsel Siti ile ilgili yönetimsel, mevzuatlardan kaynaklanan ve paydaşların eşgüdüm içinde çalışmasında yaşanan sıkıntıların görüşüldüğü toplantıda, Eskişehir'in farklı kurumlarından farklı görüşler bir masada toplandı.

ODUNPAZARI KENTSEL SİTİ'NİN GELECEĞİNE BİRLİKTE YÖN VERECEĞİZ

Toplamda 32 kişinin katıldığı toplantının ülkemizin demokrasiye ve hukuka olan inancının somut bir göstergesi olduğunu belirten yetkililer, 'Toplantının en önemli kazancı; sorunlarımızı ve çözümleri hep birlikte çözebileceğimizin, birbirimizle iletişim kurmanın yine birbirimizi dinlemekten ve anlamaktan geçtiğini anlamamızdı. Bundan sonraki süreçte de paydaşlarımızla yüz yüze görüşeceğiz, çözümleri getirecek paydaşlarla bir masada toplanacağız. Odunpazarı Kentsel Siti'nin geleceğine yine hep beraber yön vereceğiz' dedi. (HM)

Editör: TE Bilisim