Çamlıca Ticaret Odası İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan askerlere destek olabilmek için yanlarına gitmek istediklerini okul müdürlerine söylediler. Okul müdürünün bunun mümkün olmadığını anlatması üzerine mektup yazma kararı aldılar. Kağıt ve kalemlerini ellerine alan öğrenciler, duygu dolu mektuplar yazdı. Eskişehir'in meşhur Met helvasını da zarflara koyan öğrenciler, öğretmenleriyle PTT Çamlıca Şubesi'ne giderek kaleme aldıkları mektupları Doğu ve Güneydoğu'daki karakollara gönderdi.

'BÜTÜN MEHMETÇİKLERİMİZİN ELLERİNİ, ALINLARINI, AYAKLARINI ÖPERİM'
6'ncı sınıf öğrencisi Beyza Bur Koçer'in yazdığı mektup yürekleri dağladı. Koçer'in, 'Bütün Mehmetçiklerimizin ellerini, alınlarını, ayaklarını öperim' ifadelerine yer verdiği mektubu ise şöyle:
'Türk al bayrağına sarılan, şehit olan Mehmetçiklerimizin anaları, babaları, yarları, çocukları, ümmeti Muhammed'i hep bir ağızdan 'vatan' der. Türk ordusunun şehadet şerbetini içip de şehitlerimizin damarından akan kanı, canı bile vatandır. Bu güzel vatanı bizlere emanet eden Türkiye'de ve bütün dünyadaki bütün şehitlerimize rahmet ederim. Vatan olmasa Mehmetçik olmaz, Mehmetçik olmasa vatan olmaz. Bütün Mehmetçiklerimizin ellerini, alınlarını, ayaklarını öperim.' (İHA)

Editör: TE Bilisim