Gelecek sezonun kadrosuna bir golcü daha katmayı hedefleyen Eskişehirspor'da gözler Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in vereceği kararda. Güneş'in Mustafa ve Ömer ikilisinden biri ile yollarını ayıracağına kesin gözüyle bakan Eskişehirspor yönetimi Güneş'in vereceği karar sonrasında bu futbolcular için devreye girecek.

İlk tercih Ömer

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen Ömer'in yeniden Eskişehirspor'a dönme ihtimali bir hayli yüksek. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru sergilediği performans ile Skibbe'nin beğenisini kazanan Ömer, Beşiktaş'tan ayrılması halinde yeniden Eskişehirspor'a dönmeyi çok istiyor. Öte yandan Eskişehirspor yönetimi Mustafa Pektemek'in Beşiktaş'tan ayrılması halinde bu futbolcu içinde Beşiktaş yönetimi ile temasa geçecek olan Eskişehirspor Yönetimi ikiliden birini kadrosuna katmayı hedefliyor.

B planı Sercan

Galatasaray'da geçirdiği kampta oldukça başarılı olan ve Hamza Hamzaoğlu'nun beğenisi toplayan Sercan'ın da Eskişehirspor'un takibinde olduğu belirtildi. Henüz Galatasaray'daki kaderi netleşmeyen futbolcunun Galatasaray'dan ayrılması halinde Eskişehirspor bu futbolcu için galatasaray2ın kapısını çalması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim