Daha önceden planlanan ancak Pandemi süreci nedeni ile ertelenen toplantıya Seyitgazi İlçesine bağlı mahallelerin muhtarları ve Belediye Başkanı Uğur Tepe, Başkan Yardımcısı Mesut Atlı, Belediyenin daire müdürleri katıldı.
DEVAM EDİYOR
'İlçemizin nüfusu giderek yoğunluk kazanıyor, bunu da pandemi süreci daha hızlandırdı' diyen Başkan Tepe, 'Biz istiyoruz ki bu göç kalıcı hale gelsin. Nüfus artışı sonrasında mahallelerimizden taleplerin artması dikkatimizden kaçmıyor. Nüfusun artması nedeni ile bahçe yapımız çoğaldı, bu da kullanım suyuna talebi arttırdı. Bu yönde sıkıntılar yaşadığımızı biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelerimiz ile ortaklaşa önlem almaya çalışıyoruz. Yol çalışmaları konusunda belirli bir program dahilinde çalışmalarımız sürüyor' diye konuştu.
TALEPLER SIRALANDI
Başkan Tepe, muhtarlarla sık sık bir araya gelmek için istişare toplantılarının devamlı hale getirileceğini sözlerine ekledi. Açılış konuşmasının ardından mahalle muhtarları taleplerini dile getirdi. Bazı muhtarlar ise yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. NESLİ ÖZKAY
Editör: TE Bilisim