Takımını sırtladı
2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Eskişehirspor'un başarılı forveti Onur Arı, bu sezon kendisinden en fazla söz ettiren Es Es'li futbolcu olmayı başardı. Hala gol krallığı iddiası olan 21 yaşındaki forvet, oynadığı 29 maçta 12 gol atmayı başardı. Takımını sırtlayan Onur'u birçok ligden takımlar radarına aldı. Yerli forvet sorunu yaşayan Galatasaray ve Sivasspor'un Onur Arı için Siyah-Kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

Tarsus da istemişti
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu devre arasında Onur Arı ile ilgilenmişti. Tarsus ekibi idarecileri Onur Arı için Eskişehirspor'un kapısını çalmış, Es Es'li yöneticiler ise kümede kalma iddiasının devam ettiği için buna sıcak bakmamıştı. Aynı zamanda Onur Arı'nın menajeri Erkan Zengin de o dönem bu transfere sıcak bakmayanlardandı.

Koca açıklık getirdi
Eskişehirspor Başkanvekili Erkan Koca, çıkan transfer söylentilerine açıklık getirdi. Koca, 'Zaman zaman isimleri transfer dedikodularında çıkan futbolcularımız için henüz kulübümüze ulaşmış resmi bir teklif yok' ifadelerinin kullandı



Editör: TE Bilisim