ESTRAM, çalışmaların tamamlandığı Otogar ve Opera hattında 24 Ağustos itibariyle seferlerin yeniden başlayacağını duyurdu. Kış tarifesine de aynı tarih itibariyle geçileceğini belirten ESTRAM yetkilileri, Otogar-SSK, Osmangazi Üniversitesi-SSK ve Şehir Hastanesi-Opera hatlarında seferlerin 8 dakikaya düşeceğini ifade etti.
Tramvay ağını Kumlubel ve 75. Yıl Mahallesi'ne kadar uzatan Büyükşehir Belediyesi, çalışma yapılan Otogar bağlantı hattında çalışmaların tamamlandığını ve Opera hattının da artık işletime başlayacağını duyurdu. 24 Ağustos tarihi itibariyle eski işletim sistemine tekrar geçileceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, aynı tarih itibariyle kış tarifesinin de başlayacağını ve sefer sayılarının da arttırılacağını ifade etti.
SONA GELİNDİ
Otogar-SSK, Osmangazi Üniversitesi-SSK, Otogar-Osmangazi Üniversitesi, Şehir Hastanesi-Opera ana hatlarında ve Osmangazi Üniversitesi-Çankaya, SSK-Çamlıca ve SSK-Batıkent ring hattında işletimin gerçekleşeceğini belirten yetkililer, yeni yapılan hatlarda da çalışmaların sona gelindiğini ve en kısa sürede bu hatların da işletime başlayacağını ifade etti. Vatandaşlar sefer saatleri ve sıklıklarına www.eskisehir.bel.tr ve www2.estram.com.tr üzerinden ulaşabilecek. HM
Editör: TE Bilisim