Seçim çalışmaları kapsamında Günyüzü ilçesine giden CHP Eskişehir adayları, Günyüzülüler Kültür Evi'nde gerçekleşen buluşmada ilçe halkıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yeni bütün şehir yasası sürecini anlattı. Yetki alanı büyüyen belediyenin Eskişehir'de halkın desteği ve güveni ile yaptığı örnek hizmetleri ilçe ve mahalle olan köylere de götüreceğini belirten Büyükerşen, ayrıca gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilçe ve köylerin sorunlarını tespit ettiklerini ve bu yönde projeler oluşturduklarını sözlerine ekledi.

CHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ataç ise, yaptığı konuşmada, Tepebaşı'nda sosyal belediyeciliğin en iyi örneğini sergilediklerini ifade etti. Ataç, mahalle olan köylere eşit hizmet gideceğini kaydederek, şu anda Tepebaşı'nda köylerin üstyapılarını tamamlandığını vurgulayarak köy dokusunu bozmadan tarım ve hayvancılığı destekleyecek altyapıların ve ekiplerin hazır olduğunu söyledi.

CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt ise, Odunpazarı'nın iktidar desteğine rağmen kentte bir cazibe merkezi oluşturamadığını anlatarak, Odunpazarı'nın hak ettiği yönetime Büyükşehir ve Tepebaşı ile birlikte çalışacak birlik ve beraberlik içinde ulaşacağını aktardı.

Editör: TE Bilisim