Başkan Büyükerşen, Başkan Kurt ve Başkan Ataç ile CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, CHP Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın Seçim İletişim Merkezi açılışı için Mahmudiye'de vatandaşlarla buluştu. Son yıllarda Başkan Büyükerşen'in şehircilik vizyonuyla büyük yatırımlar alan Mahmudiye'de Büyükerşen'e büyük ilgi vardı.
40 MİLYON YATIRIM
Seçim İletişim Merkezi açılışında konuşan Başkan Büyükerşen 'Mahmudiye İlçemizde Sevgili İshak Başkan ile çok güzel hizmetlere imza attık. 2014 yılında söz verdiğimiz gibi kanalizasyon hattı ve arıtma tesisini hizmete sunduk. Ayrıca asbestli boruları da yenileyerek sizleri sağlıklı suya kavuşturduk. Ayrıca ilçe merkezi başta olmak üzere bağlı mahallelerinizde yaklaşık 14 milyon TL'lik yol çalışması gerçekleştirdik. Toplamda ilçemize 40 Milyon TL yatırım yaptık. Önümüzdeki dönemde İshak ile beraber uyum içinde çalışarak sosyal hizmetlere ağırlık verecek ve Mahmudiye'yi sosyo-kültürel açıdan örnek bir ilçe haline getireceğiz' dedi.
BÜYÜK DESTEK
Mahmudiyelilere seslenen İshak Gündoğan ise Mahmudiye'nin Cumhuriyet tarihinde en büyük yatırımı son 5 yılda aldığını ifade etti. Gündoğan 'Sayın Hocamızın büyük destekleri ile ilçemizi çok farklı noktalara taşıdık. Alt yapı ve üst yapı sorunumuzu büyük oranda ortadan kaldırdık. Yeni dönemde başta kadınlar, çocuklar ve gençlerimiz için atölyeler, merkezler açacağız. Mesire alanları ve spor alanları başta olmak üzere ilçemize bir yüzme havuzu kazandırmak istiyoruz. Yılmaz Hocamızın vizyonu ve desteği ile önümüzdeki dönemde de Mahmudiye hak ettiği belediyecilik ile yönetilmeye devam edecek' dedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da her zaman İshak Gündoğan'ın arkasında olduklarını belirterek, Mahmudiye'nin 31 Mart'ta yine doğru kararı vereceğine inandıklarını ifade etti. HM
Editör: TE Bilisim