Kutlamalara Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Mutlu ve protokolün yanı sıra öğretmenler katıldı.
PLAKETLER VERİLDİ
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kutlama programında Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri, Sıdıka Hanım Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Halk Oyunları gösterileri yer aldı. Ayrıca yıl içerisinde emekli olmuş öğretmenlere hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verilirken, yapılan hediye çekilişi ile de çeşitli hediyeler dağıtıldı.
EĞİTİMLE MÜMKÜN
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, 'Çocuklarımıza hayal kurmayı öğreten ve hayallerine ulaşabilmeleri yolunda yol arkadaşı ve ilham kaynağı olan siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü yürekten kutluyorum. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi ancak eğitim ve öğretim ile mümkün olabilir. Bu nedenledir ki Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim