Yurt içi ve yurt dışında 100'den fazla karma katılan, 20'den fazla kişisel sergi açan Doç. Dr. Nurettin Gülaçtı, çini sergisiyle ETOSANAT Galerisi'ne konuk oldu.

KATKI SAĞLIYORUZ
Gülaçtı'nın 'Özlem' isimli çini sergisinin açılışına ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, ETO Başkan Yardımcı Süleyman Kutlu, ETO yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şahabettin Tosuner ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılışında konuşan ETO Başkan Yardımcı Kutlu, oda olarak hem sanat galerisinde düzenledikleri etkinlikler hem de Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konser ve tiyatro gösterileriyle şehrin kültür sanat hayatına katkı sağladıklarını dile getirdi.

BİNLERCE KONUK
ETOSANAT Galerisi'nde düzenlenen sergileri ilkokuldan üniversiteye kadar binlerce öğrencinin de ziyaret ettiğini belirten Kutlu, ETO'nun şehrin kültür sanat yaşamına renk katmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Doç. Dr. Nurettin Gülaçtı ise Eskişehirli sanatseverlerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Sergi 16 Mart'a kadar açık kalacak. HM
Editör: TE Bilisim