M. Kemal Ortaokulu'nda yapıldı
Mustafa Kemal Ortaokulu'nda düzenlenen panele basketbolcular Özgün Önver, Mehmet Fırat Alemdaroğlu, İsmail Kerem Gülmez, Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmu, Okul Müdürü Musa Özgür Karatay, Müdür Yardımcısı Erhan Buğu ve Herkes için Spor Federasyonu Üyesi Selahattin Doğan katıldı.
'Kaptanlık oldukça zor'
Ortaokullu öğrenciler dev adamlara birbirinden ilginç sorular sordu. Kaptan Özgün'e bir öğrenci, 'Takım kaptanlığının zorluklarından bahseder misin' sorusuna Özgün bu soruyu; '13 kişinin tüm sorumluluğu üzerimde. Koçla sürekli ben konuşuyorum. En fazla azarı da ben işitiyorum. Zor bir şey kaptanlık. Ama bundan çok memnunum. Takımdaki tüm arkadaşlarımı çok sevdiğim için problem olmuyor' şeklinde yanıtladı.
'Büyük destek veriyorlar'
Bursaspor'dan sezon başında transfer olan Kerem'e 'Bursa'dan Eskişehir'e gelmenizde sıkıntı yaşadınız mı? Sorusuna ise Kerem şöyle cevap verdi; 'İki takım arasındaki rekabeti biliyorum. Buraya geldiğimde çekincelerim oldu ama Eskişehir taraftarı beni çok iyi karşıladı. Her maçta büyük destek veriyorlar. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.'
'Fastfood dan uzak durun'
Mehmet Fırat ise beslenme konusuna değinerek öğrencilere şu öğütlerde bulundu, 'Uyku ve yemek düzenine önem vermelisiniz. Fastfood ürünlerinden mutlaka uzak durmalısınız. Bol bol süt ve peynir tüketirseniz hem gelişimiz çok güzel olur hem de uzun boylu olursunuz. Spor yaparken de derslerini hiçbir zaman ihmal etmemelisiniz.'
'Çok kaliteli kadromuz var'
Kaptan Özgün daha sonra şampiyonluk yarışını da değerlendirerek, 'Çok kaliteli bir kadromuz var. Hepimiz bu takımı şampiyon yapmaya geldik. Eskişehir'e Süper Lig çok yakışacak. Buna inanıyoruz. Normal sezonun bitmesine az bir zaman kaldı. Daha sonra Play-Off ve Final Four maçları oynayacağız. Zor maçlar bizi bekliyor ama şampiyon olacağız' dedi.
5 öğrenciye forma hediyesi
Dev Adamlar katıldıkları panelin sonunda Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerine forma hediye etti. Öğrencilere sorular soran basketbolcular doğru cevabı veren 5 öğrenciye Siyah-Kırmızılı forma verdi. Formayı alan 5 öğrenci büyük mutluluk yaşadı. Panelden sonra yıldız oyuncular minik hayranları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilisim