Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehirlilerin Ramazan ayı boyunca keyifli vakit geçirmelerini sağlayan ramazan etkinlikleri, Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park'ta düzenlenen muhteşem iki konserle başladı.

Eskişehir'in sevilen seslerinden Enver Oytan, Bilim Kültür ve Sanat Parkı'ndaki konserinde seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle konsere katılanlara keyifli bir akşam yaşattı. Kent Park'ta ise popüler müziğin güçlü seslerinden Salim Özkara, sergilediği muhteşem sahne performansı ile dinleyicileri kendine hayran bıraktı.

ÇOCUKLARA SÜRPRİZ HEDİYELER

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında çocukları sevindirmeyi de ihmal etmedi. Etkinliklere katılan çocuklar, her iki parkta da konserler öncesi düzenlenen eğlenceli yarışmalarla birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakaladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca her cumartesi ve pazar Kent Park ile Sazova'da bulunan Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda düzenleyeceği etkinlikler hız kesmeden devam edecek. Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda keyifli vakit geçirmek ve etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar, her gün Odunpazarı Alaaddin Parkı önünden 21.15, 21.30, 21.45, 22.00 saatlerinde düzenlenen ücretsiz ring seferlerini kullanabilir. Parktan dönüşler ise 23.30, 23.45, 24.00 saatlerinde düzenlenecek ücretsiz ring seferleriyle gerçekleştirilecek.(HM)

Editör: TE Bilisim