Alınan bilgiye göre, Şirintepe mahallesi Örme sokak üzerinde Ş.M.'nin kullandığı 26 BK 450 plakalı otomobil ile bir polis aracı çarpıştı. Çarpışma sonucunda polis memurun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu hafif ticari araç, yol kenarındaki parka dalarak, bir banka çarparak durabildi.

BANKTA GAZOZ İÇEN VATANDAŞ YARALANDI

Polis aracının çarptığı bankta oturup gazoz içen İ.Ö. isimli vatandaş hafif yaralanarak adeta ölümden kıl payı kurtuldu. Vatandaş, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ambulanstan yürüyerek inen vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

KAZADA KADIN POLİS MEMURU DA YARALANDI

Meydana gelen kazada polis aracında bulunan komiser yardımcısı kadın memur A.Y.N. de yaralandı. Yaralı memur, ilk önce arkadaşları tarafından araç içinden çıkartıldı. Ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

'BURADA DEFALARCA KAZA OLDU'

Mahalle sakinlerinden Cengiz Şimşek ise, defalarca aynı yerde kazaların yaşandığına dikkat çekerek, 'Burada defalarca kaza meydana geldi. Biz yetkileri bu konuda uyardık. Henüz burası için bir önlem alınmadı. Önlem alınmaz ise kaza olmaya devam edecek' dedi.(İHA)

Editör: TE Bilisim