Duvarda, şiirden özlü söze, asker şafağından Dolar üzerine yazılmış isimlere kadar birçok yazı bulunuyor. Büyüklü küçüklü notların yazılı olduğu duvarda, iş yeri sahibi ve personeller, müşterilerin not yazabilmeleri için peçete ve kalem imkanı da sunuyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği pastanede, müşteriler o an akıllarına gelen şeyleri peçeteye veya kağıda yazarak duvara asıyor. Evlenecek olan çiftler düğün tarihlerini, öğrenciler almış oldukları notları, kimi müşteriler de güldüren yazılar yazarak duvara asıyor. Pastane sahibi Mutlu Şahin, duvarda 600'ü aşkın not bulunduğunu söyledi.
ERASMUS'TAN GELENLER VAR
Mutlu Şahin, 'Gelen arkadaşlar sevgililerinin isimlerini, sevdiği şairlerin şiirlerini ya da akıllarına ne geliyorsa spontane olarak onları yazıyorlar. Askerler şafak atıyorlar, dağcılık kulübünden arkadaşlarımız var, sporcu arkadaşlarımız var, evlenecek ve nişanlı olanlar var, onlar yazıyorlar. Üniversite değişiminden Erasmus'tan gelen öğrenciler var, sınav sonuçlarını yazanlar var. Dışarıdan kim geliyorsa, kim görüyorsa yani gözüne nasıl güzel geliyorsa, buraya bir şeyler yazıyorlar' diye kaydetti.

ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCULARIN DA NOTU VAR
Ayrıca Eskişehirsporlu futbolcuların da duvarda notunun olduğunu söyleyen Şahin, 'Eskişehirsporlu futbolcular geliyor, Özgür Çek'in yazısı var burada. Bienvenu vardı ama artık o yok, Eskişehirspor'dan gitti. Onlar buraya sosisli falan yemeye geliyorlardı. Onların yazısı yok ama çok sayıda gelen var' şeklinde konuştu. (İHA)

Editör: TE Bilisim