Takım yarın yola çıkacak
Hafta başında pazartesi gününü izinli geçiren Siyah-Kırmızılı takım, Salı gününden itibaren Ankara Demirspor maçına hazırlanıyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde çalışan takım, son maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Ligin 37'nci haftasında 1 Mayıs Pazar günü Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, bu maç için yarın Ankara'ya gidecek. Karayoluyla Başkent'e gidecek olan Siyah-Kırmızılı takım, burada konaklayıp maç saatini beklemeye geçecek.

Son maçı olabilir
Es Es'in Teknik Direktörü Suat Kaya'nın Ankara Demirspor ile oynanacak maç son maçı olabilir. Takımı kümede tutamayan deneyimli teknik adam herkes gibi ligin bitmesine beklemeye geçmişti. 3. Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'da çalışmaya sıcak bakıp bakmayacağı belli olmayan Kaya'nın maliyeti ise yönetimi oldukça zorlayacak. Bu konu yüzünden Kaya'nın önümüzdeki sezon Es Es'te olmasının bir hayli zor olduğu
öğrenildi.

Hakem İstanbul'dan
TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 37'nci haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu. Buna göre 1 Mayıs Pazar günü 15.00'te oynanacak Ankara Demirspor-Eskişehirspor maçını İstanbul Bölgesi hakemi Burak Kaplan yönetecek. Kaplan'ın yardımcıları ise Berkay Salman ve Erol Ernek olacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Levent Buğra Vartemel.
Editör: TE Bilisim